1/4 finale beker SV Geuldal D1*-SCG D1(4-4)

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op dinsdag 1 maart 2016 08:50 door SV Geuldal.

In de eerste 15 min. waren we beter en hadden we veel kansen maar helaas ging er daar maar eentje van in het net dankzij Scott. Meteen na de voorsprong gaven we die veel te makkelijk uit handen en werd het binnen 5 min. 1-3 voor SCG. Zo gingen we ook de rust in. Na de rust ging het beter en wist Senne het op een 2-3 te zetten, daarna maakte Scott een fraaie 3-3. Maar niet snel daarna was het 3-4 voor SCG. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd wist Ivo het net te vinden en werd het 4-4. Nu kwam de verlenging en het was erg spannend. Beide teams wisten in 2×6 minuten niet te scoren. Zodoende kwam het aan op penalty’s. Ivan, Senne, Wouter, Casper en Ivo mochten de eerste vijf penalty’s nemen. Ivan wist het net te raken, maar de tegenstander niet. Senne wist het net jammer genoeg niet te raken maar SCG wel. Verder scoorde beide teams de overige drie penalty’s. Dus moest onze aanvoerder, Luc, nummer zes nemen en scoorde! Nu lag het in handen bij onze keeper Keanu. De 6e speler van SCG had zijn zenuwen niet in bedwang en schoot de bal naast het doel. SV Geuldal D1 is door naar de halve finale van de beker!

Man of the match is Ivo omdat hij de belangrijke 4-4 heeft gemaakt.