B1 gemakkelijk langs Simpelveld en nog steeds in de race!

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op donderdag 10 december 2015 22:21 door SV Geuldal.

Een druk programma staat er nog voor de boeg voor de B1. Door een ongeluk tegen RKVVM en de afgelasting van afgelopen zaterdag tegen Simpelveld staan er in de 2 weken voor kerst nog 4 wedstrijden op het programma. Vanavond werd 1 van die 4 wedstrijden afgewerkt, in Strucht was SV Simpelveld B1 de tegenstander.

In het eerste kwartier had Geuldal het vrij moeilijk met Simpelveld dat hoog druk zette. Desondanks kwam Geuldal toch al snel op voorsprong via Mika die diep werd gestuurd en 1 op 1 met de keeper niet faalde, 1-0!

Na de 1-0 ging Geuldal ook meteen wat soepeler voetballen en kreeg het ook genoeg kansen op meer doelpunten, zoals een bal op de lat van Cas. Uiteindelijk werden er ook een paar kansen benut en kon er comfortabel worden gerust met een 4-0 voorsprong door 2 doelpunten van Denys en 1 van Kylian.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld nauwelijks en scoorde Geuldal er lustig op los. Zo wist Denys vlak na rust heel koeltjes de 5-0 te maken, scoorde Luvic met een hard en strak schot de 6-0 en wisten Kylian en Mika ook met afstandschoten de 7-0 en 8-0 te maken.

Achterin liep alles vlekkeloos en hoewel Simpelveld enkele keren gevaarlijk werd, wist Luuk de nul vandaag te houden.

Een prima wedstrijd aan de kant van Geuldal! Nu deze lijn doortrekken naar de laatste 3 wedstrijden van dit seizoen. De eerste wedstrijd van die drie is zaterdag thuis tegen Berg/Vilt B1.