C1 houdt de spanning erin

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op zondag 6 december 2015 01:20 door SV Geuldal.

Vandaag stond voor de C1 de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen de leeftijdsgenoten uit Wolder, Maastricht: Leonidas C2.

Aangezien we soeverein op de 2e plaats staan maar Jekerdal nog 3 wedstrijden in te halen heeft was er maar 1 devies vandaag: winnen! En na een stevige warming up begonnen we dan ook geconcentreerd aan de wedstrijd. Na enkele speldeprikjes in de eerste minuten schoot Gosjan knap raak na goed voorbereidend werk van Ian: 1-0.

Een mooi begin dat een goed vervolg werd gegeven want enkele minuten later was het Ian die een mooie counter knap afrondde in de verre benedenhoek. Weliswaar vloog de bal letterlijk door het net maar  de goed leidende scheidsrechter hield het hoofd koel en wees resoluut naar de middenstip.

De tegenstander van vandaag hadden we goed in de tang met onze verdedigende kanjers Daan, Mitchel, Lars en Brian en dat zorgde er dan ook voor dat Michiel na een prachtige run van Gosjan de 3-0 liet aantekenen.  Gosjan voelde zich steeds beter op zijn nieuwe plekje en scoorde ook nog eens knap de 4-0.

Het mooiste moment van de eerste helft moest toen nog komen. Na goed uitverdedigen kreeg Gosjan de bal op het middenveld. Daar waar iedereen een bal diep op Michiel verwachtte speelde hij prachtig de bal cross op Ian die hierdoor zo door de verdediging kon lopen en beheerst de keeper omspeelde en de 5-0 liet aantekenen. Prachtig mannen.

In de rust geen polonaise maar samen de puntjes op de i gezet. Het middenveld met Stefan, Luc, Gosjan en Ghian was van ons en Max en Rick zijn onze trouwe steunpilaren voorin. We wilden graag dat we zouden doordrukken en het voetbal nog konden verbeteren. En dat lukte. Meer balbezit zorgde tevens voor betere combinaties. En nadat de 6-0 door Ian was gemaakt kreeg toch ook de sportieve tegenstander enkele kleine kansjes. De eretreffer viel echter niet voor onze gasten. Nee er kwamen nog drie doelpunten van ons bij door onze topscoorder Ian waarbij de laatste van een ongekende schoonheid was.

Puike prestatie vandaag mannen na een prachtig seizoen. We hebben maar 1 verliespunt meer dan de koploper die vandaag twee puntjes laat liggen met dank aan Walram C2. Zij moeten nog twee wedstrijden inhalen en wie weet zit er nog meer in voor ons dit jaar…spannend!!!

Na afloop met dank aan Fien heerlijke broodjes gezond gegeten met alle spelers en trouwe aanhang. Ook dank aan hen voor alle steun dit seizoen. En complimenten mannuh voor jullie topprestatie.

Maar waar wij nog in de wachtkamer zitten hebben onze E en D teams vandaag een alvast een prachtig feestje kunnen vieren. Namens alle C-spelers, trainers en aanhang feliciteren we de E en D met hun prachtige eerste SV Geuldal kampioenschappen. Gefeliciteerd!!!