C1 verliest in Scharn

Algemeen Archief - 2014/'15
Geschreven op maandag 23 maart 2015 16:00 door Bart Schrouff.

Afgelopen zaterdag speelde onze C1 in Scharn.

In het najaar hadden we al tegen deze tegenstander gespeeld en toen terrecht gewonnen met 1-3. Scharn had toen een goede aanvoerder/laatste man en was een leuke tegenstander. Nu was het team voor het grootste gedeelte hetzelfde maar de uitslag was een beetje anders… 3-1 voor Scharn.  Het spelbeeld van vorige week tegen RKMVC/Partij werd nu doorgezet en we voetbalden niet best. Weinig overtuiging en de wil om te winnen ontbrak bij de meesten. Scharn toonde dit wel en ging met volle overtuiging elk duel in en daar lag ook de belangrijkste reden van hun overwinning. Hoewel het de koploper is, hebben we voetballend zeker evenveel kwaliteiten maar dan moeten we wel hiervan overtuigd zijn en in onze positie blijven spelen. Scharn kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. We probeerde het hierna wel maar creeerden te weinig uitgespeelde kansen. Scharn benutte op de counter goed hun kansen en scoorde in de laatste 10 minuten nog twee keer 3-0. Uiteindelijk wist Nils in de enige uitgespeelde kans van ons nog de 3-1 te scoren. Niet nodig om hier te verliezen maar dat moeten we bij ons zelf zoeken. Overigens complimenten aan de goede scheidsrechter. Volgende week spelen we thuis in Strucht tegen Eijsden C2.