Dag 1 #TW15 goed verlopen

Rabo Trainingsweekend
Geschreven op zaterdag 5 september 2015 17:00 door Ralph Souren.

De eerste dag van het Trainingsweekend 2015 verloopt vlekkeloos. Vanochtend om 8 uur kwamen de leiders bij elkaar om gezamenlijk te genieten van het ontbijt. Een uurtje later stonden de 126 (!) deelnemers te popelen om te beginnen.

Na het maken van de traditionele groepsfoto werden de deelnemers opgewarmd met een pittige bootcamp. Brigitte van Fitness Planet XL uit Hulsberg zorgde ervoor dat de kinderen meteen wakker en klaar voor een zware dag waren.

Vervolgens werd het oefeningen parcours afgewerkt waarin de kinderen beoordeeld werden op inzet en techniek. De barbecue van Party Bowling Centrum smaakte aan het einde van de dag dan ook ontzettend lekker.

Vanavond staat nog een foto speurtocht naar Wijlre op de planning waar de deelnemers ook in tenten zullen overnachten. Morgen dag 2 met de Premier League, de Europa League en de Champions League en aan het einde de prijsuitreiking en de bekendmaking van de speler van het jaar!

U bent van harte welkom de kanjers toe te juichen!

Het trainingsweekend is dit jaar te volgen via Facebook en Twitter. Of kijk eens op onze speciale trainingsweekend pagina: www.svgeuldal.nl/trainingsweekend

Like SV Geuldal dus op facebook.com/SVGeuldal en volg ze op twitter.com/SVGeuldal