Dames 1 doeltreffend maar de tweede helft laten we het liggen……..

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op maandag 19 oktober 2015 16:10 door SV Geuldal.

Mooi was het om te zien dat de dames 2x 45 minuten vol gas kunnen blijven geven. De conditietrainingen van Raunchy Gelissen beginnen echt vruchten af te werpen, top!

Vooral in de eerste helft zetten we vanaf het begin druk en houden die erop door de ruimtes goed te bezetten, attent in te schuiven en door te dekken en goede coaching onderling in het veld. Dat leidde dan ook tot een doelpunt rond de 25e minuut voor onze dames, Lotte kreeg de bal perfect aangespeeld en met een mooi afstandsschot wist zij te scoren. Daarna was het de beurt aan Anouck die na een mooie aanname de bal perfect en koelbloedig in het doel schoot. Femke scoorde vervolgens uit twee mooi opgezette aanvallen 2 x achter elkaar en Marion mocht een penalty intikken nadat zij zelf onrechtmatig was gevloerd in het zestienmetergebied van de tegenstander. In de tweede helft vergeten we het af te maken en voetballen we teveel achter elkaar in plaats van  naast elkaar. Te gehaast willen we de bal naar voren brengen door lange pases die veelal niet aankomen. Weliswaar creëerde de tegenstander nauwelijks kansen maar het is dan toch jammer dat het aantal doelpunten op 5 blijft steken mede omdat het doelgemiddelde wel eens een belangrijke rol kan gaan spelen later in het seizoen……Desalniettemin was de inzet aan zich wederom erg goed en de winst, 0-5, weer binnen samen met de drie daarbij horende punten, proficiat dames, blijf werken aan die conditie en ga zo door!!