Dames 1 op stoom….

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op dinsdag 13 oktober 2015 10:49 door SV Geuldal.

Met maar liefst 18 spelers geven we zondag acte de présence in Wijlre tijdens de thuiswedstrijd tegen de dames van Brunssum.

Onze eerste teamfoto konden we maken nadat we Nikki even in het zonnetje hadden gezet. Dat was na de wedstrijd. Tijdens de warming up zagen we een gemotiveerde groep die er zin in had. Dat bleek ook al snel op het veld tijdens de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd en de conditietrainingen van de afgelopen weken wierpen de eerste vruchten af. We bewogen veel beter waardoor opbouw veel mooier verliep. Lege ruimtes werden opgevuld, de aansluiting verliep prima en er werd constant druk uitgeoefend op de tegenstander, met en zonder bal. De onderlinge coaching was duidelijk hoorbaar en dat deed de trainer en staf zichtbaar goed! Snel konden we scoren na mooi opgezette aanvallen en na 3-0 gingen we de rust in. Nena scoorde 2x en Marion aardig uit een vrije trap. Na de rust zakten we iets in maar controleerden wel de wedstrijd, we lieten de wissels allemaal voetballen door snel door te wisselen en dat kwam het spel niet altijd ten goede, tenminste vergeleken met de eerste helft. Over het algemeen was het helemaal niet slecht want Ling-Xu kreeg nog een mooie kans na een voorzet van Nena en we scoorde toch nog de 4-0. Een verdiende zege met vooral mooi verzorgd voetbal, top!! dames!!20151011_120038