Dames blijven punten pakken, concurrentie laat steken vallen….

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op dinsdag 29 maart 2016 15:31 door SV Geuldal.

Sorry mensen, we waren even van verslagen verstoken, de winterslaap deed eventjes zijn intrede maar we zijn er weer!!

Nog even alles op een rijtje tot nu toe:

Uit naar Sportclub op zondag 28 februari jl. wonnen we met 1-7. Jammer dat we daar ons eerste en gelukkig tot nu toe ons enige tegendoelpunt moesten incasseren. Anouk deed verschrikkelijk haar best als invallende keepster om de nul te houden daar, lukte eigenlijk ook maar Lotte loste haar af de laatste half uur en daardoor werd onze verdediging wat zwakker en kwamen er wat kansen voor Sportclub en uiteindelijk toch de tegengoal. Niet erg hoor, het team deed zijn uiterste best en dat is het belangrijkste. Daniëlle en Lisa hebben eigenlijk toch nog steeds de nul, blijft natuurlijk knap. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen overigens maar dat geeft de eindstand ook aan; 1-7.

Dan in Schin op Geul op zondag 13 maart tegen Sporting Heerlen, de eerste helft blijft het daar 0-0. Veel kansen, maar geen doelpunten. In de rust even de boel op een rijtje gezet en de tweede helft zag het een stuk beter uit. Er werd gebouwd met mooie individuele actie’s en goed en slim gescoord. 9-0 was de eindstand en die had vele malen hoger kunnen uitvallen. Anouk speelde hier voortreffelijk door regelmatig uit de spits terug te zakken en ruimte te maken voor de opkomende middenvelders al dan niet na diverse mooie kaatsballen. De conditie van het team is top en dat blijkt uit het feit dat we 2 x 3 kwartier voluit ervoor gaan, complimenten dames!

Uit naar Rood-Groen 20 maart jl. zou een pittige pot worden omdat we weten dat Rood-Groen een stugge verdediging heeft waar moeilijk doorheen te breken is. Maar dat viel deze keer reuze mee. Mede doordat SV Geuldal het spel goed breed hield kwamen er legio kansen. Dan weer door het midden, dan weer over de vleugels. Het liep best wel lekker. 0-7 was de eindstand waar Rachel 3 x, Nena 2 x en Lisa 2 x mocht scoren.

Afgelopen maandag 28 maart mochten we de wedstrijd uit naar KCC ’13 inhalen (van 29 november jl.). Veel wind en zware bewolking afwisselend met zon en een redelijk bespeelbaar veld maakten de omstandigheden moeilijk. Jamie moest hier uitvallen met een verstuikte enkel. Qua voetbal een van de mindere wedstrijden maar je bent pas een waardig kampioenkandidaat als je de mindere wedstrijden ook overtuigend weet te winnen!! 0-8 is wel overtuigend!! Lisa 0-1, Nena 0-2, Lisa 0-3, Rachel 0-4, Lisa mist een penalty, Lisa 0-5, Rachel 0-6, Lisa 0-7 en Marion 0-8. Chèvremont laat punten liggen tegen RKHBS en speelt gelijk, 3-3.  We staan nu drie punten los terwijl Chèvremont nog een aantal wedstrijden moet inhalen…… We gaan ervoor!!