E1 verder in de beker.

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op donderdag 5 november 2015 23:21 door SV Geuldal.

De tweede ronde beker vandaag tegen Ceasar E2 thuis inBeek.

Op de reguliere speeldatum waren wij verhinderd. Dus als tegenprestatie speelde we onze thuiswedstrijd in Beek. Met ook nog eens een eigen scheidsrechter.

We komen in het begin al snel op achterstand. Maar dat zijn we eigenlijk wel gewend. De rest van de eerste helft zijn wij sterker en hebben de meeste kansen. Iedereen speelt goed en we verzilveren 2 kansen.  Ruststand 2-1 voor Geuldal.

Na rust heb ik de ploeg van de eerste helft niet meer gezien. We creëren maar een enkele kans, terwijl Ceasar ons constant onder druk zet. Nadat een aantal keer de paal onze grootste vriend was, maakt Ceasar de verdiende gelijkmaker. Na een paar minuten fluit de goed fluitende scheidsrechter Ruud D af en rest ons een altijd spannende penalty reeks.

We nemen even de rust. Ik zie alleen maar gespannen gezichtjes. Ik vertel de jongens dat een penalty missen niet erg is. We doen het samen dus geen verwijten achteraf.

De armen worden om elkaar heen geslagen en we beginnen.

Sylvain schiet beheerst raak, Ceasar ook. Keegan mist maar Ceasar ook, beide net naast. Joep netjes in de hoek en Raiko redt. Jarno ook beheerst raak. Als Raiko red is het klaar. Je voelt de spanning stijgen. Ceasar schiet, niet goed in de hoek, Raiko pakt hem. En dan, heerlijk die ontlading, klasse jongens.