6e overwinning op rij voor E2

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op zondag 10 april 2016 21:29 door SV Geuldal.

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen RKVVL/Polaris op het programma. Gezien de stand op de ranglijst een relatief makkelijke tegenstander, maar ook een tegenstander die afgelopen week zijn eerste punt had  binnengesleept tegen de nummer 5 van de competitie. Onderschatting lag dus op de loer !

Gestart werd met een iets gewijzigde achterhoede omdat Raf niet topfit was: Jurre, Cas, Lucius samen met Raiko zouden de boel achterin op slot moeten gooien. De voorhoede startend met Raphael, Joeri en Dinand (en topscoorder Corne natuurlijk) zouden voorin voor veel gevaar voor de vijandelijk doelmond moeten zorgen.

Na het fluitsignaal van de goed leidende Keanu Rikers liet de voorhoede meteen zien dat ze bij de les waren. Een snelle aanval waar Dinand en Joeri aan vooraf gingen werd koelbloedig afgemaakt door een mooi schot van Raphael.
Daarna zou het lang duren voordat aan het snelle openingsdoelpunt een vervolg werd gegeven. Uiteindelijk wist Joeri het net weer te vinden gevolgd door een snel doelpunt van Corne. Tot aan de rust zouden verder geen doelpunten meer gescoord worden. Ruststand 3-0.

Bij het begin van de tweede helft bleek dat een walk-over er vandaag niet inzat, een aanval van RKVVL/Polaris werd omgezet in een goed schot op doel dat Raiko niet meer kon keren. Toch werd de overwinning door onze jongens veilig gesteld middels doelpunten van Joeri en ook Cas Theunissen kon weer een doelpunt toevoegen aan zijn palmares.

Eindstand: 5-1

Een belangrijke overwinning die naar meer smaakt!