FC Gulpen D2 – SV Geuldal D1 0-3 (0-2)

Algemeen Archief - 2014/'15
Geschreven op maandag 9 maart 2015 10:22 door SV Geuldal.

Vandaag moesten we uit tegen FC Gulpen. In de eerste minuten waren wij de betere ploeg. In de laatste 10 minuten van de eerste helft maakten we ook twee doelpunten. De eerste maakte Ivo uit een prachtige steekpas van Senne.0-1 Kort daarna maakte Ivo ook de 0-2 Dit was ook de ruststand. In de tweede helft begonnen we meteen fel en maakten ook een tegenaanval, die door Tuur werd opgezet. Tuur past naar Senne die een panna bij de tegenstander maakt en de bal terug legt op Scott die hem in de rechterhoek schuift. 0-3 Daarna maakten we een paar aanvallen en kregen ook zelf aanvallen tegen. Maar die werkten wij en de tegenpartij snel weg. De eindstand was 0-3 Man of the Match = Tim, omdat hij goed heeft verdedigd.