Geef toestemming voor jouw eigen voetbalplaatje!

1ste elftal2de elftal3de elftal4de elftalAlgemeen Dames elftalJeugdVeterane
Geschreven op woensdag 4 september 2019 13:05 door Ralph Souren.

PLUS Kleijnen heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje is gemaakt. De droom van veel SV Geuldal-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere SV Geuldal-leden zijn vanaf 28 oktober 2019 verkrijgbaar bij PLUS Kleijnen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met PLUS Kleijnen is ervoor gekozen om binnen onze club alle teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden en dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-svgeuldal/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Na aanmelding krijg je een mail die je moet bevestigen.