Goede start MD1

Algemeen Archief - 2014/'15
Geschreven op zondag 1 maart 2015 20:20 door SV Geuldal.

’s Morgens verzamelen in Strucht en dan op naar Hoensbroek.
Om kwart voor 11 begon de wedstrijd. In het doel Ciara, achter Zoë met Nadja, midden Britt en Diede en in de spits Isa met Esther.

In de eerste minuut werd er meteen gescoord door Esther met een mooie voorzet van Britt!
0-1 voor SV Geuldal. Weer waren er vele kansen voor beide teams, maar de bal wilde er niet meer in. Nadja en Zoë deden hun uiterste best achterin om de bal af te pakken. Op het einde van de eerste helft scoorde EHC de 1-1.

De tweede helft kwamen we weer fanatiek het veld op. Nu beginnen we met Diede en Kirsten er naast. Dit keer begint het niet met een doelpunt voor SV Geuldal maar voor EHC, doordat de tegenstander erg fel was, werd het 2-1 voor EHC. Dan maar weer eens proberen om zelf te scoren. Er werden veel mooie reddingen gemaakt door Ciara. Door een mooie voorzet van Britt scoorde Esther nog een keer en dat maakte de 2-2. Diede en Kirsten zijn er al een tijdje in en doen hun uiterste best op het middenveld. Ook Barbara was vandaag niet te stoppen. Al deden we allemaal ons best, toch werd het 3-2 voor EHC. Weer scoorde Esther en het werd
3-3.We begonnen allemaal buitenadem te raken en het werd steeds een beetje lastiger. Daardoor viel ook de 4-3 voor EHC. Er werd bij Esther een overtreding gemaakt, een meisje van EHC begon haar uit te schelden en Esther wilde even het veld uit. Na een gesprek met onze TOPTRAINERS wilde Esther er weer in. Gelukkig voor het team, want ze scoorde ook de 4-4 en de 4-5 voor SV Geuldal!

De eerste 3 punten zijn binnen! Er werden nog penalty’s genomen, en daarna lekker douche!