Algemeen Archief – 2016/’17
Geschreven op zaterdag 15 oktober 2016 13:39 door Ralph Souren.
Helaas, de eerste 2 wedstrijden verloren, tijd om punten te pakken.
Groene Ster thuis in Schin op Geul.
Een paar kleine veranderingen in de opstelling, Sophie als mandekker, Ties op de half en Bas als echte ausputzer. Na de aftrap van Groene ster moesten we er toch nog even in komen, we kwamen al snel op 0-2 achterstand. Maar opeens waren we warm, de taken werden duidelijk en we gingen vooruit. Een paar goede passen op Hay en Vin, lekker de ruimte gebruiken en de 1-2 werd gemaakt door Ties. Mylo tikte de 2-2 er net in Nathan dook nog een aantal keren op de bal, zodat de tegenstander niet meer kon scoren. We gingen met 3-2 de rust in, omdat Vin er ook nog eentje maakte.
Na de rust was het alsof we naar een herhaling van de eerste helft keken, binnen een paar minuten hadden we er alweer 2 erin. Weer even wakker worden! Op het middenveld werd gevochten door Fleur en Sjoerd en we kregen weer wat kansen.
Een korte corner van Ties naar Bas en met een mooi schot van Bas belandde de bal in de goal.
Het ging gelijk op, erg spannend, de toeschouwers kregen het er ook warm van. En het harde werken werd uiteindelijk toch nog beloond…..5-5. Al had de tegenstander de laatste goal van Vin nog kunnen afkeuren, vanwege hands. Dus handjes omlaag. Maar we hebben ons eerste punt!!!