Keer A1 is Strucht/Wijlre A1 de baas

Algemeen Archief - 2014/'15
Geschreven op maandag 20 oktober 2014 23:34 door SV Geuldal.

Jongstleden zaterdag speelde de A1 de uitwedstrijd tegen Keer A1. Een spannend duel met een terechte winnaar.
De mannen van de A1 hadden versterking gekregen van de B1 (Luuk Souren, Milan Stassen en Coen van Liere) en van Alain. Het was prachtig weer om te voetballen, we hadden er zin in. Stuchterboys/Wijlre begon niet zo sterk aan de wedstrijd.
We lieten hier en daar steken vallen. Keer A1 had een paar goede kansen gehad maar niet benut. Na een half uur spelen kwamen we terug in de wedstrijd.
Doordat Alain 2 mannen langs liep op snelheid maakte hij zichzelf los van de tegenstander. Hij keek om zich heen of hij de bal kon afspelen, maar besloot toch zelf het schot te lossen. Hij had de keeper op het verkeerde been gezet en maakte de 1-0 voor Struchterboys/Wijlre.
Keer gaf niet op. Door een vrije trap gaven zij de bal voor en stonden 3 man vrij voor onze keeper. Ze kopten de bal in. Luuk Souren zat er toch nog aan. Het was helaas niet genoeg om de bal uit het doel te houden. Ruststand 1-1.
De A1 gaf niet op en ging zelfverzekerd de tweede helft in. Maar na al een paar minuten spelen gaf Keer een lange bal over onze verdediging. De keeper van ons kwam een-op-een met de aanvaller van Keer, maar kon hem helaas niet stoppen. 2-1 voor Keer.
Na enige frustratie om de bal, we speelden namelijk met een brazuca, had de aanvoerder van Struchterboys/Wijlre gevraagd om een ballenwissel. De scheidsrechter had de bal echter goed bevonden.
Toen Keer moest ingooien trapte de aanvoerder van ons met veel ergernis de bal weg, wat een domme actie was. Hij moest 5 minuten op de bank zitten.
Binnen die 5 minuten zag iedereen hoe Coen van Liere de bal van de lijn haalde na een goede poging van Keer.
Nadat de 5 minuten om waren, mocht de speler er weer in en maakte meteen een goede actie door weg te draaien van zijn tegenstander. Hij rende naar de zestien toe en speelde de bal af aan Alain. Alain speelde bal weer af naar Toon, maar Toon schoot de bal over.
Nog enkele minuten te gaan. Keer was toch te sterk voor ons en maakte 3-1. Dit was tevens ook de eindstand. We gingen teleurgesteld van het veld af.
Ondanks alle frustratie hadden we toch een lekker potje gevoetbald.
Mannen van de B1 en Alain, bedankt voor het uithelpen!!