Kerst ruil beurs SV Geuldal

Algemeen
Geschreven op vrijdag 13 december 2019 11:04 door SV Geuldal.

Zondag 22 december is het zover……

Vanaf 12.00 uur kun je in de kantine in Schin op Geul bij Chris en Lizette terecht voor je laatste voetbal plaatsjes van de toppers die je nog niet hebt. We hebben complete sets liggen voor noodgevallen maar je kunt natuurlijk ook gezellig ruilen met die stoere spelers van de senioren of een speelster van ons succesvolle dames-team!

Tevens kunnen dan alle bestelde mokken, posters of sleutelhangers opgehaald worden die via de voetbal plaatjes actie besteld zijn. Mochten er ouders zijn die dit als cadeautje besteld hebben dan kunnen zij zich melden bij Roy Knops (Molengats 2B, Wijlre). Het is dan mogelijk om je mok, poster of sleutelhanger van te voren al op te halen.

Heb je nog te klein geworden trainingskleren of voetbalschoenen liggen die er nog goed uit zien en wil je graag iemand anders een plezier doen? Dan is dit je kans! Kom dan met je spullen naar de kantine de 22e! Je kunt ze dan zelf doorverkopen of afgeven om anderen blij te maken. Lukt het je niet aanwezig te zijn geef je kleren of voetbalschoenen tijdig af bij Rob Stassen (Valkenburgerweg 12, Wijlre).

Als klap op de vuurpijl zijn de 22e ook de nieuwe sokken te verkrijgen in alle gewenste maten. Voor 12,50 per paar ben je voorzien van de laatste nieuwe Geuldal mode in je master feskulle pata’s…

En last but not least: het is Kersttijd dus Chris en Lizette hebben het gezellig gemaakt in de kantine om ook gewoon een bakkie te komen doen of warme chocomel te drinken en gezellig even bij te kletsen.

Vanaf 14.oo uur speelt het eerste elftal zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen en de mooie resultaten van de laatste weken kunnen ook sportief nog een mooie Kerst opleveren voor onze jongens. Dus supporten is zeker welkom vanuit een dampende kantine!

We zien jullie allemaal graag de 22e december. De ruilbeurs is van 12.00 uur tot 15.00 uur. Aanvang wedstrijd Geuldal – Keer: 14.00 uur.

Lizette en Chris heten jullie van harte welkom!

PS: Jeugleiders vergeet je niet aan te melden bij Chris en Lizette voor het kerstbuffet!

Namens de jeugdcommissie