Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op zaterdag 28 november 2015 19:35 door SV Geuldal.

De één na laatste wedstrijd vandaag tegen en bij Geuselt Sport.

Het veld ligt er prima bij. Ik merk dat de jongens minder gespannen zijn dan vorige week.

In de eerste minuten gaat het spel gelijk op. We zijn nog niet echt wakker. De eerste kansen laten we onbenut. Na een 8 tal minuten scoren we. Maar doordrukken lukt niet. Geuselt Sport wordt ook sterker en scoort de verdiende gelijkmaker.

De jongens lijken nu wakkerder. Goedemorgen, werd ook wel eens tijd. De combinaties beginnen te lopen. Binnen enkele minuten scoren we 3x en drinken we ranja met een 1-4 voorsprong.

Na rust kan de tegenstander geen vuist meer maken. Ze komen nog maar een enkele keer bij onze keeper. Verdediger Ian wordt voorin gezet en pikt, door goed werk van zijn teamgenoten, ook een doelpuntje mee.

Eindstand 1-11. Nu nog 7 nachtjes slapen en dan kunnen we het kampioenschap pakken.