O-7 opent seizoen met winst in derby tegen Gulpen.

Algemeen Archief – 2016/’17
Geschreven op zondag 18 september 2016 11:39 door Andre Rompen.

Om 9.00 uur wordt er verzameld voor de derby tegen Gulpen. Met een brede selectie: Julian, Luca, Bruno, Ryan, Stijn, Stan en Jesse wordt er gestart met de warming UP, De mannen hebben er echt zin in. Het lijkt een makkie te worden aldus de Geuldal mannen, dit is een gewaagde uitspraak gezien het met ruime cijfers verloren duel van vorig seizoen.

1e helft:

Er wordt gestart met Julian, Stijn, Jesse en Ryan in de basis. Het fluitsignaal klinkt en er wordt even gezocht naar de juiste posities. Helaas resulteert dit al direct in een 0-1 achterstand. Dit had men niet verwacht en er volgt even onderling overleg in het veld. De mannen van Geuldal herpakken zich na deze vroege treffer en Julian wordt door Ryan aangespeeld nadat hij zich heeft losgemaakt van de Gulpense verdediging en maakt het koeltjes af 1-1. Er wordt gewisseld aan Geuldal kant Stan en Luca worden in het veld gebracht. Het is na de gelijkmaker veelal een richtingsverkeer richting het doel van Gulpen, maar het blijft opletten voor de counter. Kansen volgen en resulteren ook in een doelpunten gala. Stan 2-1, Stijn met een prachtig schot zorgt voor de 3-1, waarna de 4-1, 5-1 en 6-1 worden gescoord door Stan.  Einde 1e helft.

2e Helft:

Na de drinkpauze wordt Bruno in het veld gebracht en gaan we er weer direct tegenaan. Stan dribbelt tussen de verdediging van Gulpen door en tikt de 7-1 binnen. Waarna hij ook zorgt voor de 8-1 en 9-1. Het geheime wapen van Gulpen wordt ingezet waarna ze terug komen tot 9-4. Na een paar tactische wijzigingen en goed verdedigingswerk van o.a. Jesse en Ryan gaat het spel weer op en neer met kansen voor beide ploegen. Er worden nog 3 tegentreffers geïncasseerd echter weet Stan het doel ook nog 4x te vinden,wat resulteert in een eindstand van 13-7.

Het samenspel verdient nog wat aandacht evenals het verdedigen.

Daarentegen was het de eerste wedstrijd van het seizoen en voor de sommige zelfs hun debuut,  er is ook pas 1 keer getraind, dus een super goed resultaat mannen.