Op de banken…

Algemeen Archief – 2016/’17
Geschreven op donderdag 3 november 2016 21:28 door SV Geuldal.

Woensdag, 3 november stond de inhaal bekerwedstrijd tegen de Rooms Katholieke voetbalvereniging Wilskracht Doet Zegevieren JO9-3G oet Bochus op het programma.
Het was de eerste wedstrijd na een weekje herfstvakantie en de eerste avondwedstrijd van ons team. Zouden wij er klaar voor zijn vroegen Roy en ik ons af. Het veld lag er geweldig bij… complimenten mannen…
Na het eerste fluitsignaal gingen beiden teams zeer fanatiek van start. Wat voor ons gold, gold ook voor onze sportieve tegenstander. Beiden waren gretig en scherp in hun spel. Het spel golfde in het begin op en neer… wij speelden met een geweldig spelende Mik aanvallend voor de verdediging. Zowel Mik als Max in de spits en Fenna en Yousef op het middenveld hielden het spel snel en onze aanvallen sneden door de verdediging van de tegenstander heen. Al snel kwam loon naar werken… Max stond op het juiste moment op de juiste plek…hij opende de score met een mooie goal…geweldig kerel. WDZ leek direct de gelijkmaker te willen maken… maar had niet op onze goalie gerekend…Justin stond me een partij te keepen… petje af Justin… geweldig gespeeld. In de eerste helft werd het verschil snel groter. Met echte mooie aanvallen, opgebouwd vanuit onze sterke verdedigers Gabriel en Niek werd Max in stelling gebracht door Mik en Siem…2-0. Zo waren Mik en Fenna nog enkele keren dicht bij een doelpunt. Ook Yousef speelde een sterke pot. Soms met onnavolgbare schijnbewegingen speelde hij de tegenstander dol. Dan is er de 3-0 …deze werd gemaakt door Sem…het duurde even voordat hij het doorhad, maar toen liet hij het ook weten…iedereen stond op de banken…en hield de buik vast van het lachen… het was een compilatie van allerlei vreugdedansjes na het scoren ondersteund door een bulderend geluid…vlak hierna maakte Mik de 4-0 …ingetogen zoals hij is, liet hij zijn kwaliteiten zien met een geweldig schot…weer een prachtige goal…KLASSE !!! Mik. Het resultaat was een leuke pot voetbal waarbij iedereen voor elkaar werkte…de toeschouwers stonden op de banken… iedereen was onder de indruk van ons frivole spel en de heerlijke teamsfeer. Siem en Yousef speelden een verdienstelijke en prachtige wedstrijd. Vlak voor rust kreeg Fenna nog twee kansjes…ze zat er zo dichtbij.

Na de pauze probeerde WDZ het nog even, maar al snel werd duidelijk dat tegen dit Geuldal geen kruid gewassen was…Max maakte de 5-0 met weer een geweldige loopactie…en dan…dan is het loon na werken voor Fenna…na een mooie assist van Yousef, neemt Fenna de bal in de loop aan en scoort…iedereen weer op de banken en de leiding een gat in de lucht…wat mooi Fenna, top gespeeld.
Gabriel maakt het zevental compleet. Met een van zijn mooie afstandsschoten zet hij de eindstand op het bord. Weer een mooie prestatie van ons team…