Sinterklaas komt naar SV Geuldal

Algemeen
Geschreven op vrijdag 3 november 2017 23:09 door SV Geuldal.

​Schin op Geul en Wijlre, november 2017

Beste voetballertjes en ouders,

Ook dit jaar hebben we de Sint en een aantal Pieten bereid gevonden om SV Geuldal te bezoeken. Dit bezoek zal plaatsvinden op vrijdag 1 december in de kantine van Wijlre.

Alle voetballertjes (ook als je nog geen wedstrijden speelt, ben je uitgenodigd) van de teams JO-7, JO-8, JO-9, JO-10 en hun ouders en broertjes/zusjes zijn welkom deze avond van 18.30 uur tot 20.30 uur.
We verwachten de Sint met zijn Pieten rond 19 uur waarna hij rond 20 uur zijn reis weer vervolgt om andere kindjes te bezoeken.

Omdat de Sint de cadeautje voorziet van een naam, willen we graag weten welke kindjes de Sint deze avond komen bezoeken om teleurgestelde gezichtjes te voorkomen. Bij deze vragen we jullie dan ook om aan te melden.

Graag vernemen we van jullie de naam/namen van de voetballertjes en eventuele broertjes en zusjes die deze avond meekomen. Gelieve dit uiterlijk 11 november door te geven via jeugdactiviteiten@svgeuldal.nl.
Aanmeldingen die later worden ontvangen, zijn vanwege de voorbereidingen voor deze drukke avond helaas niet meer mogelijk. Na aanmelding ontvangen jullie nog een bevestiging.

Namens de activiteitencommissie SV Geuldal en uiteraard ook al namens de Sint en zijn Pieten hopelijk tot 1 december!