#TW15 vandaag van start!

Rabo Trainingsweekend
Geschreven op vrijdag 4 september 2015 11:55 door Ralph Souren.

Vanavond gaat voor de 14de keer het trainingsweekend van start. Vanavond worden alle deelnemers en ouders om kwart voor 7 in de kantine van SV Geuldal in Schin op Geul verwacht. Daar worden de tenues uitgereikt en wordt een toelichting op het trainingsweekend gegeven. Aansluitend is er voor de deelnemers een spel georganiseerd. De avond eindigt uiterlijk om half 10.

Op zaterdagmorgen worden de deelnemers om 9.00 uur in hun nieuwe tenue op het voetbalveld in Schin op Geul verwacht. Neem je eigen bal en bidon mee (voorzien van naam) en de keepers ook hun keepershandschoenen. Neem ook een trainingspak mee gewone schoenen voor ’s avonds.

We verzoeken de ouders om de spullen die nodig zijn voor de overnachting (luchtbed/matras, slaapzak, slaapkleding, toiletspullen en een zaklamp) zaterdagmiddags naar Wijlre te brengen. Graag alle spullen in een grote plasticzak voorzien van naam aanleveren. Voor de ouders van Mini F, F, E en kan dit tussen 14 en 15 uur en voor de ouders van B, C ten D ussen 15 en 16 uur. ’s Zondags kunnen de spullen tussen 12 en 13 uur (Mini F, F, E) en 13 en 14 uur (B, C en D) worden opgehaald. Uiteraard kunt u spullen voor meerdere kinderen in één keer brengen:-)

Het trainingsweekend eindigt zondag om 16.30 uur in Schin op Geul. Uiteraard zijn ouders en andere belangstellenden het hele weekend in Schin op Geul welkom om te komen kijken/aan te moedigen. In Wijlre is het niet de bedoeling om de kinderen te komen bezoeken.

Ten slotte, de weersvooruitzichten zijn niet al te florissant. Het trainingsweekend gaat echter onder alle omstandigheden onder. Indien de vooruitzichten aanmerkelijk verslechteren, kan wel de overnachting in het gedrang komen. Uiterlijk donderdagavond nemen we hierover een beslissing. Zou de overnachting NIET doorgaan, dan laten we dit uiteraard z.s.m. via de mail en website weten.

Het trainingsweekend is dit jaar te volgen via Facebook en Twitter. Of kijk eens op onze speciale trainingsweekend pagina: www.svgeuldal.nl/trainingsweekend

Like SV Geuldal dus op facebook.com/SVGeuldal en volg ze op twitter.com/SVGeuldal

Tot vanavond!

Organisatie Trainingsweekend