Verleeze dunt vur zowiezo neet, ut is te hoape dat vur winne‏…

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op dinsdag 29 maart 2016 22:13 door SV Geuldal.

Met deze quote probeerde onze verdedigingsleider Mulke de mannen scherp te krijgen vandaag voor de wedstrijd tegen RMKVC 3. Hij heeft wel vaker dit soort quotes en helaas voor hem werd ook deze met hoongelach beantwoord. Het zonnetje scheen nog aan het begin van de ochtend op deze paasmaandag, maar er stond een straffe wind hetgeen (goed) voetbal nogal lastig maakte. 

We probeerden van begin af aan druk te zetten om Mechelen te dwingen tot de lange bal. Dit lukte aardig en de lange ballen waren bijna allemaal een prooi voor onze solide verdediging. Opbouwend verliep het helaas niet zo goed en naarmate de eerste helft vorderde begonnen we steeds meer tegen onszelf te voetballen. Tom kreeg een grote kans op de 1-0. Hij werd diep gestuurd middels een lange bal van achteruit, wachtte beheerst af, maar schoot vervolgens hard en hoog over, terwijl de bal nog breed had gekund op de meegelopen Maurice. Even later moesten we helaas voor de tweede keer in drie wedstrijden voortijdig afscheid nemen van Bert Kamps. Na op doel te hebben gekopt, kwam tijdens de val de rechtsback van de bezoekers ongelukkig met zijn knie op de schouder van Bert terecht. Gebroken schouder! Wederom op naar de huisartsenpost en wederom kon jarige jop Roel inrukken en chaufferen. Beterschap Bert!

Met Roy in de ploeg voor Bert werd Tom een linie naar voren gestuurd. Tom kreeg een vrije trap mee en Rob ging achter de bal staan, druk gebarend en schreeuwend richting Tom dat hij moest inlopen. Waar iedereen een voorzet richting Tom verwachtte, had meester misleider Rob een ander plannetje. Een schot op goal, volgens eigen zeggen geperfectioneerd door de wind, verdween in de rechter bovenhoek. 1-0!

Helaas sloeg 5 minuten later het noodlot toe voor Mechelen speler Fabian “Fraas” Bessems. In een duel met Maurice liep hij ongelukkig een dubbele beenbreuk op. Inmiddels is hij geopereerd en kan aan zijn revalidatie gaan werken. We wensen hem veel beterschap toe! Met Mechelen werd afgesproken om het restant van de wedstrijd op een ander moment uit te spelen.

TO BE CONTINUED…