Geschreven op zondag 20 maart 2016 22:05 door Andre Rompen.

…het smaakt naar meer…

Vandaag staat Scharn F8G op het programma. Ons “eigen” veldje ligt er mooi bij…de

lijnen zijn weer mooi uitgezet..ook dat mag gezegd worden.

Alle mensen achter de schermen dragen hiertoe bij….dank jullie!!!

Dan is het aan ons, om ons alleen maar te concentreren op de wedstrijd. De voltallige

selectie was benaderd…..iedereen fit, de ziekenboeg leeg. Alleen Bas ontbreekt, hij

versterkt vandaag de F1.

Tijdens het omkleden werd iedereen diep in de ogen gekeken en gecontroleerd of de

slaap eruit was……na de wedstrijdafspraken begaven we ons naar het veld waar we

ons warm speelden.

We gaan direct fanatiek van start. Maar dan slaat Scharn de aanval af en voor we het

weten….ligt de eerste bal al heel vroeg achter Nathan. “Foutje…bedankt!…” we lieten

de kopjes niet hangen en zochten direct weer de aanval en niet lang daarna ziet Ties

dat Scharn moeite heeft met uitverdedigen. Met een erg mooi afstandschot krult hij de

bal achter de keeper 1-1…super mooi doelpunt!!! In deze fase gaat het even gelijk

op…maar voordat Scharn echt gevaarlijk werd …staat daar Nathan… Ook nu weer lukt

het veel druk te zetten en vroeg te storen…..Vin is weer dicht bij een doelpunt maar de

keeper van Scharn staat er ook niet voor niets…zijn inzet zou nog voor de rust

beloond worden met een mooi doelpunt..2-1. Nog even met geknepen billen de aanval

van Scharn afwachten…weer een mooie redding van onze keeper. Rust.

In de rust keken we elkaar nog dieper in de ogen…wanneer we bij de les blijven zit

het erin… is onze conclusie….dan op naar de tweede helft..

Terwijl de meeste van ons zijn of haar positie op het veld innemen ….en Scharn gaat

aftrappen is een deel van ons middenveld nog tikkertje aan het spelen achter ons eigen

doel….gevolg.. onrust na de rust….en Scharn profiteert 2-2… Even lijkt het te

kantelen…. dan neemt Ties weer het team op sleeptouw en kiest goed positie bij een

afgeslagen bal en met een krachtig schot….3-2.

Terwijl wij de druk opvoeren ontstaan er weer kansen voor onze aanvallers Vin en

Milo…twee kansen voor Vin…net naast en tegen de paal..jammer…de altijd fanatiek

werkende Milo stoorde al vroeg bij de opbouw van Scharn maar zocht daarna

regelmatig de drukke weg door het midden. De druk voor Scharn bleef…en weer staat

Ties op de juiste plaats en met een droge knal schiet hij de stand naar 4-2. Vlak voor

de 5-2 van de mee opgekomen Fleur krijgen Sjoerd en Vin bijna weer loon naar

werken. Sjoerd vanuit het midden… steeds betere looplijnen kiezend komt geregeld

gevaarlijk mee op…Hay is dan van… de strategische blik en alle rust…Hij houdt de

tegenstander goed in de gaten. Sem is als “jongste” veulen in de wei een ouderwetse

zwerver…maar samen werken ze hard voor het team. Van achteruit komen Sophie en

Fleur steeds gevaarlijker op…Fleur heeft weer haar inzet met een goal kunnen

bekronen…nu Sophie nog…onze zeker sluitpost heeft zonder dat het opvalt de

aanvallers elke keer in haar zak..zij staat altijd haar mannetje..Klasse Sophie! In de

laatste minuten scoort Vin de 6-2 . Scharn maakt nog handig gebruik van een

ongelukkig momentje van ons (6-3).

Op het einde hebben Sjoerd, Ties en Vin nog enkele kansen…eindstand 6-3.

En weer hebben jullie het publiek en de leiding laten genieten… Klasse..het smaakt