Wedstrijdverslagen F1

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op zondag 13 maart 2016 20:22 door Andre Rompen.

27 februari thuis in Wijlre op een frisse zaterdagmorgen tegen RKUVC F2:

Ondanks goed combinatievoetbal toch met rust, door 2 ‘uitvallen’ van UVC met een 0-2 achterstand de kleedkamer in maar de kleine mannen wisten dat ze mooi aant combineren waren en na rust met nog wat meer drang naar voren, bleven ze ook goed samenspelen! Dat resulteerde in de 1-2 van Tom, de 2-2 van Bryce en door een mooie boogbal maakte Tom de 3-2 en tikte ook nog terloops de 4-2 binnen: feest alom op de Wielder/Geuldal wei! En een compliment voor de jongens 😃

5 maart uit naar Eijsden F2:

hier weer met een 2-0 achterstand de rust in en na wat veel ‘uit positie lopen’ lieten de jongens wat beter positiespel zien wat resulteerde in de aansluittreffer van Tom: 2-1.

Het duel werd wat meer op het middenveld uitgevochten waarddor wij wat minder vooruit konden schuiven, helaas eindigde dit in een 2-1 winst voor Eijsden.

12 maart thuis in Schin op Geul tegen Heer F2:

het motto was blijkbaar vandaag op een mooie zaterdagmorgen; kansen benutten en de eerste 2 kansen waren dus gelijk doelpunten, 2-0 voor. Heer maakte nog best snel de aansluittreffer maar de ruststand werd 5-2.

Na (of door) de heerlijke ranja voerden wij de score nog wa verder op met goed verdedigend werk en wat goede combinaties maar vooral veel doelgerichtheid, dit leidde tot een eindstand van: 13-4!

De vrolijke doelpuntenmakers waren: Len 5 keer, Kalle 3, Bryce 2, Sjuul 2 en Tom 1.