Revanche op Viele

Algemeen Archief – 2016/’17
Geschreven op zondag 9 april 2017 22:40 door SV Geuldal.

Deze prachtige zonnige dag was een dag van debutanten en een rentree. Nils Adang en Denys Smeets van de B-jeugd werden bereid gevonden ons uit te helpen. Bedankt jongens! Daarnaast had Ralf Mullenders besloten om het nog eens te gaan proberen. Super Ralf! De scheids was ook een debutant bij de senioren. Arno goed gefloten! De uitwedstrijd tegen Vijlen in december werd verloren, dus we hadden wat goed te maken.

Het was een ietwat gezapige eerste helft. Redelijk onrustig en wat foute passes. Onze mannen hadden de wedstrijd wel onder controle en kregen ook wat kleine mogelijkheden. Maar het vizier stond nog niet op scherp. Schirri Arno moest de vlagger van de tegenpartij nog even tekst en uitleg geven over het gebruik van de vlag. Ruststand 0-0.

Na rust ging Geuldal gretig op zoek naar een treffer met wat vers bloed in het elftal. Roy’s knie was moe gestreden en Ricky moest op reis. Die treffer kwam. Na een knullige handsbal van de voorstopper van Vijlen, legde de scheids de bal op de stip. Een makkie voor Rob, al had hij dit keer het geluk aan zijn zijde. De bal verdween via de paal en de rug van de keeper in het doel.
Even later viel ook de 2-0. De keeper en een verdediger van Vijlen kwamen bij het wegwerken van de bal met elkaar in botsing. Ralph Souren kreeg de bal voor zijn voeten en schoot hem vanuit de stuit strak en prachtig in het doel vanaf een metertje of 40! ;P Zijn gejuich was wellicht nog mooier. Met gestrekte armen en een hartje zocht hij oogcontact met vriendinlief, die de eerste keer naar zijn kunsten was komen kijken.

Ralf M. miste nog een grote kans, maar stond helaas ook buitenspel. Captain Bert, weer ouderwets aan het sleuren, kreeg nog twee goeie mogelijkheden, maar had duidelijk nog vermoeide benen van de 7×7 van afgelopen vrijdag. Drie punten in de pocket en op naar volgende week.

Volgende week een pittig paasweekend! Maar liefst twee keer tegen de koploper! Eet maar een eike extra mannen!