Dank je wel aan onze jeugdleiders en sponsoren

Algemeen Archief - 2015/'16
Geschreven op zondag 3 april 2016 21:09 door SV Geuldal.

Vandaag bezochten we met onze jeugdleiders en sponsor Ger Leenen de wedstrijd van Roda-Heerenveen.

Dankzij de steun van onze sponsoren Ger Leenen en de familie Berg uit Schin op Geul hebben we onze jeugdleiders mogen verrassen met mooie nieuwe trainersjassen. Een prachtige geste voor onze jeugdleiders die elke week zo begaan zijn om onze jeugd actief bezig te laten zijn en hen alle mogelijkheden bieden om hun favoriete sport te laten uitoefenen.

Om hen te bedanken werden zowel sponsoren als alle jeugdleiders uitgenodigd om de wedstrijd Roda JC – Heerenveen te bezoeken in het Parkstad Limburg Stadion. Een meer spannende dan goede wedstrijd maar dat mocht de pret niet drukken.

Ger Leenen, afkomstig uit Wijlre, en al jaren trouwe aanhanger bij onze voetbalvereniging is Directeur van Ger Leenen Financiële Diensten uit Heerlen (C-Mill). Een bedrijf dat gespecialiseerd is in hypotheken, verzekeringen, bedrijfsfinancieringen. De familie Berg staat bekend als de gastvrije eigenaar van Hotel Restaurant Bemelmans onderaan de Sousberg in Schin op Geul en welke onze SV Geuldal eenzelfde warm hart toedragen als hun gasten.

Bij deze dan ook een woord van dank aan Marco en Wendy Berg en Ger en Anita Leenen en natuurlijk ook onze jeugdleiders voor alle bijdragen aan onze mooie vereniging.