JO13 wint glansrijk Bekerfinale in Nuth!

Algemeen
Geschreven op zaterdag 2 juni 2018 16:58 door SV Geuldal.

Onze jongens van de JO13 hebben vanmiddag via een eclatante 5-0 zege de finale gewonnen van de KNVB BEKER!

Hedenmiddag was het dan zover. De finale van de beker in Nuth tegen de leeftijdsgenoten uit Brunssum van De Leeuw JO13-2.

Vanaf het begin waren onze jongens de bovenliggende partij en hadden de zenuwen zeker niet de bovenhand. Het resulteerde al in een aantal mooie combinaties en aanvallen. En na een klein kwartier spelen was het Ivan die met een prachtig afstandsschot de 1-0 liet aantekenen. Het spel bleef zich voornamelijk op de helft van, een overigens zeer sportieve, tegenstander afspelen en na een afgeslagen bal pikte Siep deze op om na een mooie solo en stift de 2-0 te noteren. Dit was ook de ruststand die onder een luid applaus van de hele Geuldal aanhang werd begroet.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Achterin werden de zaakjes keurig op orde gehouden, het middenveld stond als een huis en voorin kon er vrolijk aangevallen worden. Siep maakte er 3-0 van en Sylvain via een mooie assist 4-0! Het toetje was voor Milan die na goed doorzetten de eindstand op 5-0 bepaalde.

Onder luid gejuich van meer dan 100 Geuldal aanhangers, confetti kannonnen en bengaals vuurwerk werden de spelers gehuldigd om daarna op een heus bordes de beker in ontvangst te mogen nemen!

Spelers en leiders van harte proficiat namens alle SV Geuldal leden en supporters! En alvast heel veel succes gewenst voor de Limburgse finale volgende week zaterdag in Schijnel! We zijn trots op jullie!