JO9-1 wint eerste wedstrijd!

Algemeen Archief – 2016/’17
Geschreven op maandag 13 maart 2017 11:09 door Ralph Souren.

Zwart-wit was de tegenstander en daar hebben we het al vaker moeilijk tegen gehad, maar dit was een ander team en gaf hoop.

De eerste helft werd er veel op de helft van de tegenstander gevoetbald, Vin zorgde voor een mooi eerste doelpunt. Er waren mooie combinaties, leuke steekpassjes, maar de bal vloog veel naast en over het doel. Ties maakte gelukkig het tweede doelpunt, want even later was het opeens raak aan onze kant. De verdediging was even niet aan het opletten. 1-2 gingen we dan ook de rust in.

Na rust waren ze los, van links kon Sjoerd steeds doorstormen en gaf mooie voorzetten.  Bas en Sophie konden van achteren door naar voren schuiven en vanaf de middellijn flink uithalen. Fleur achterin 1op1 tegen de spits, ze stond haar mannetje. Vin scoort de 1-3 en de 1-4. Mylo tikt met zijn linkervoet mooi de 1-5 in.

Ook Sjoerd stond goed voor het doel en tikte de 1-6 er in. Gelukkig raakte ook Hay het doel, ook al wisten we even niet of hij er in zat…het net zat niet goed vast, waardoor de bal er aan de achterkant weer uit rolde, 1-7. Op de laatste seconde tikte Vin er nog net de 1-8 in. Een super uitslag, dan zullen we de ballen die op de lat, over en er naast gingen maar niet vermelden!