Extra tenten gevraagd!‏

Rabo Trainingsweekend
Geschreven op vrijdag 5 juni 2015 15:16 door SV Geuldal.

Hallo allemaal,

Bedankt dat jullie je zo massaal voor het trainingsweekend hebben opgegeven.
We hebben met 120 deelnemers alle records gebroken! Dat plaatst ons wel voor nieuwe uitdagingen. Hoewel veel deelnemers/ouders een tent hebben aangeboden (waarvoor dank:-) hebben we op dit moment te weinig tenten om iedereen een slaapplek te kunnen geven. We zijn daarom op zoek naar liefst nog een aantal grote tenten (8-10 personen), hoewel kleine tenten ook welkom blijven. We doen daarom bij iedereen een hernieuwde oproep om tenten
beschikbaar te stellen. Als je er zelf geen hebt, ken je misschien nog iemand in je omgeving die bereid is een of meer tenten uit te lenen. De tenten worden zaterdag 5 september tegen de avond opgezet en zondagmorgen 6 september opgeruimd. Alle hulp is hierbij welkom!

Als je ons aan tenten kunt helpen, reageer dan a.u.b. uiterlijk 14 juni door te antwoorden via mail met vermelding van het aantal slaapplaatsen. Stuur je mail naar: trainingsweekend@svgeuldal.nl.

De eerder aangeboden tenten (bij het inschrijfformulier) hoeven uiteraard niet opnieuw te worden vermeld. Alvast bedankt voor de medewerking.

Organisatie Trainingsweekend